Zonnebank Utrecht

Zonnebank Utrecht

De zonnebank Utrecht kan je op elk gewenst moment van de dag heen. Doordat hier met een bepaald systeem wordt gewerkt, hoef jij geen rekening meer te houden met bepaalde openingstijden. Het is hier mogelijk om zelf de tijden te bepalen, tussen 18.00 uur en 23.00 uur. Het enig wat je moet doen is je eenmalig te registreren. Hierop krijg je een elektronische sleutelhanger waarmee je de deur open kan maken. Echter voor eigen veiligheid zijn hier in de buitenruimtes camera’s opgehangen. Een fijn idee om hier na openingstijden nog gebruik van te kunnen maken. Want veel mensen werken tot laat en kunnen dan niet even ontspannen bij ZEN ZON ZEE.

Zonnebank Utrecht

Heerlijk ontspannen bij de zonnebank in Utrecht

Een uurtje ontspannen onder een zonnebank is zeer aan te raden. Bij ZEN ZON ZEE is het mogelijk om hier een keuze te maken uit twee verschillende banken. De Ergoline 1100S, een zeer krachtige zonnebank of de Ergoline 600S Twin Power, een bank met een gemiddelde power. Voor de beginners is de laatste bank aan te raden. Want een huid moet je langzaam laten kleuren. Doe je dit niet da kunnen er vervelende gevolgen aan vast zitten, denk aan een verbrande huid.

Zonnebank Utrecht

Even heerlijk je gedachten op een laag niveau zetten en genieten van de warme stralen die je onder een zonnebank kan krijgen. Niet alleen goed voor de huid, maar zeker even goed voor het lichaam. Ervaar ook de wellness die je hier kan vinden.