natuurlijke deodorant

Waarom steeds meer mensen natuurlijke deodorant gebruiken

Het is niet iets dat je vaak hoort omdat fabrikanten het natuurlijk helemaal niet naar buiten willen brengen, maar veel van onze cosmetica en toiletartikelen bevatten stoffen die helemaal niet goed voor ons zijn. Wist je bijvoorbeeld dat deodorant helemaal vol zit met stoffen die je echt niet op je huid wil? Gelukkig is er ook natuurlijke deodorant.

Bescherming

Wat er is mis is met normale deo

In veel cosmetica en ook in veel deodorants zitten parabenen. De chemische eigenschappen van parabenen zorgen ervoor dat ze erg goede conserveringsmiddelen zijn die zorgen dat ingredi├źnten langer bewaard kunnen worden. Vet handig, maar niet goed voor je. Parabenen doden namelijk schimmels en zwammen maar je spuit het wel onder je oksel en het kan dus in je bloedbaan terecht komen. Parabenen zijn chemisch en kankerverwekkend dus waarom zou je dit elke dag op je lijf spuiten?

Natuurlijke deodorant

Naast parabenen zijn er nog meer enge stoffen die in deo zitten die je echt liever niet op je lijf wil smeren. Gelukkig bestaat er ook zoiets als natuurlijke deodorant. Daarmee kom je fris voor de dag zonder al die chemische troep op je lichaam te gebruiken. Je bent alsnog de hele dag fris, maar dan ook veilig. 

Gezonde producten

Waar koop ik natuurlijke deodorant?

Er is een klein aantal winkels waar je al natuurlijke deodorant kan kopen. Vaak is het echter duur want het is een apart product met hoge kosten. Koop daarom je natuurlijke deodorant online. Dat bespaart je kosten en moeite want je hoeft immers niet de deur uit om op zoek te gaan naar die speciale deodorant.