matras 180x200

Voor elke budget een goed matras

We hoeven niet te vertellen dat je een matras moet hebben die je een goede nachtrust moet geven, helaas zijn er nog veel matrassen die niet de goede eigenschappen hebben. Te warm in de nacht of wakker worden met pijnlijke spieren of een stijve nek door een verkeerde houding. Met een matras van 180×200 van perfecthomeshop.eu ben je van al deze problemen af, het matras is niet alleen van excellente kwaliteit maar ook voordelig geprijsd. We webshop bewijst dat een goed matras niet de hoofdprijs hoeft te kosten.

matras 180x200

Kenmerken van een goed matras

Het matras 180×200 heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere matrassen op de markt. Te beginnen bij de inhoud van je matras die je zelf kunt samenstellen, iedere matras is van hoge kwaliteit en voldoet aan de EU normen en eisen. Alle materialen die worden gebruikt zijn van de beste kwaliteit, dit merk je ook als je op een matras ligt hoe comfortabel deze is. Voor alle gewichten biedt het matras de goede ondersteuning, voor mensen van 60 kilo of 140 kilo dat maakt geen verschil. Altijd een fris matras door de afneembare hoes die je in de wasmachine kunt wassen.

Geschikt voor iedere bodem

matras 180x200

Welke ondergrond je ook hebt voor het matras 180×200, op ieder bed kun je het matras gebruiken. Een lattenbodem of een platte bodem, let er alleen op bij een lattenbodem dat de latten niet te ver uit elkaar liggen zodat het matras er doorheen kan. Een boxspring is een perfecte ondergrond, het gewicht van je lichaam wordt dan goed verdeeld over het matras.