e sigaret

Vervanger voor de echte sigaret

De meeste mensen die willen stoppen met roken hebben moeite om ineens koud te stoppen, het gebruik van een e sigaret is een goed middel om langzaam de nicotine behoefte af te bouwen. Omdat je verschillende sterktes hebt in nicotine kun je naar gelang de behoefte langzaam afbouwen, denk je dat je geen behoefte meer hebt aan nicotine dan neem je een smaakje om te kijken of je echt van het roken af bent. Voor de gezelligheid kun je nog een lekker smaakje blijven dampen natuurlijk. 

e sigaret

Wering van een elektronische sigaret

Een normale sigaret steek je aan waardoor de tabak die erin zit wordt verbrand, bij een e sigaret is dit niet aan de orde. Er vindt geen verbranding plaats, de verdamping van de vloeistof wordt daarentegen wel gedaan. Nicotine en teer komen zoals bij een echte sigaret bij een e sigaret niet vrij. Een set om mee te starten bestaat uit alle onderdelen die je nodig hebt behalve de vloeistof, ook wel e liquid genoemd. Dit is bewust gedaan omdat niet iedereen van dezelfde smaak houdt, en er zijn honderden smaken bij eliquidmania.nl in het assortiment.

e sigaret

Wat voor keuze moet je maken?

In de webshop wordt vaak de vraag gesteld welke e sigaret moet je mee beginnen, als eerste moet je de vraag stellen waarom je een elektronische sigaret wilt  gebruiken. Is het ter vervanging van een echte sigaret, of is het voor een lekker smaakje te kunnen dampen. Er is ook een groot verschil in het afgeven van damp, dit is mede afhankelijk van de vloeistof die je gebruikt. De klantenservice van eliquidmania.nl kan je precies vertellen wat je nodig hebt om te starten met een elektronische sigaret.