Van klein bedrijf naar de top

ASUS

In 1989 opgericht en in korte tijd is ASUS naar de absolute top geschoten, op technologisch gebied met 15.000 medewerkers een wereldleider op de markt. Klein begonnen met een paar vrienden met maar een droom, een eigen bedrijfje starten op technologisch gebied. Een jaar later werd het eerste moederbord op de markt gebracht, het derde moederbord werd een enorm succes in heel de wereld. Taiwan stond direct op de kaart als een van het beste IT centrum in de wereld. 

ASUS

Hoofdproduct

De moederborden van ASUS zijn ook de hoofdproducten gebleven, dit heeft geleid in 1992 tot een samenwerking met Intell. Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat er betere kwaliteit geleverd kon worden, niet veel later kwam het eerste intel pentium moederbord op de markt. Naast moederborden zijn er ook accessoires van het merk te koop om je computer te personaliseren. Bij Azerty.nl kun je ook laptops kopen van het merk, verschillende series zijn verkrijgbaar zodat iedere gebruiker kan genieten van de uitstekende kwaliteit.

ASUS

Voor iedere taak een geschikte monitor

Met de monitoren van ASUS zit het ook wel snor, wat je ook wilt doen je vindt altijd wel een geschikte monitor voor je werkzaamheden. of je nu op zakelijk gebied een monitor nodig hebt, of voor het gamen die snel moet kunnen verversen. Het draagbare scherm voor je laptop is wel van topniveau, altijd je scherm bij je waar je ook wilt werken. Door middel van een USB kabel kun je dit scherm aansluiten op elke laptop, het scherm is tevens in touchscreen uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *