Stone Island zomerjas

Het merk Stone Island

Stone Island is een bedrijf dat kleding produceert en verkoopt. Het bedrijf is Italiaans en opgericht in 1982. Het logo van Stone Island ie een kompas met aan beide kanten de naam van het merk. Stone Island heeft een immens groot aanbod voor zowel mannen als vrouwen! De kleding van het merk is voor zowel jong als oud. Stone Island maakt gebruik van goede stoffen en biedt unieke jassen aan. Een voorbeeld hiervan is de jas met techno fibers. Dit is materiaal dat verandert van kleur, wanneer de temperatuur in de omgeving verandert. Ook biedt Stone Island waterafstotende jassen aan.

Stone Island zomerjassen voor dames

Stone Island heeft een riant aanbod aan zomerjassen voor vrouwen. Er zijn winterjassen in allerlei verschillende prijscategorieën. Voorbeelden van soorten zomerjassen voor dames die Stone Island verkoopt zijn bomberjackets en donsjassen. De zomerjassen van het merk zijn verkrijgbaar in verscheidene kleuren. De creativiteit en de het gebruik van speciale stoffen maakt Stone Island een uniek merk.

Stone Island zomerjassen voor heren

Ook voor heren heeft Stone Island een enorm aanbod aan zomerjassen. Er zijn verschillende pasvormen met verschillende kleuren te verkrijgen. Voorbeelden van Stone Island zomerjassen voor heren zijn de softshell jacket en de outerwear jacket. Stone Island komt elk seizoen met nieuwe modellen en kleuren. Een groot voordeel van de jassen is, zoals net al genoemd, het feit dat de jassen altijd waterdicht zijn. De waterdichte jassen van Stone Island zijn ook gemaakt van een ademende stof. Deze stof gaat het zweten tegen. De jassen van het Italiaanse merk zijn in de meeste gevallen sluitbaar door middel van een rits.

Als je nog op zoek bent naar een goede zomerjas, zijn de jassen van Stone Island dus een goede optie! De zomerjassen van het Italiaanse merk voor dames en voor heren zijn verkrijgbaar op verschillende sites.