Schrijfwaren met naam als promotiemiddel

Comfortabel

Pennen en schrijfwaren zijn populaire relatiegeschenken. Goedkope pennen, promotie pennen en reclame pennen versterken de vergroting van de naamsbekendheid. Gegraveerde pennen zullen niet snel vergeten worden. Pennen worden dagelijks door meerdere mensen vastgehouden. Laat schrijfwaren bedrukken met naam, logo of tekst. Schrijfwaren met naam doen het goed als giveaway. Geef ze weg op een beurs, open dag of een ander evenement waardoor je snel potentiële klanten aantrekt.

Parker pen graveren

Een pen parker met naam is een simpel cadeau maar wel altijd handig. Eigenlijk heeft iedereen wel dagelijks een pen met naam nodig. Of het nu is om schoolwerk te maken, formulieren op het werk in te vullen of gewoon simpelweg een boodschappenlijstje te maken, een pen is onmisbaar. 

Cross pen met levenslange garantie

Cross metalen werken die zwartschrijvend zijn. Dit model is verkrijgbaar in chroom met 23 karaat vergulde clip en accenten óf met een volmaakt gepolijste, super gladde lak finish in kleur en chroom metalen clip en accenten. Met draai klik systeem. Een traditioneel ontwerp met oog voor detail. Met deze Cross pennen heb je levenslange garantie.

Montblanc Balpen

Een balpen is een pen die door middel van een kogel in de penpunt, de inkt uit het inktpatroon overbrengt op het papier. In 1938 kwam er patent op deze baanbrekende uitvinding van László Biró. Het assortiment bevat, naast de wereldberoemde vulpennen, ook de mooie mont blanc pen. Er worden regelmatig nieuwe luxe balpennen uitgebracht, die in het teken staan van grote figuren in de wereld- en literatuurgeschiedenis. Denk bijvoorbeeld aan John F. Kennedy of grote namen in de schrijfcultuur zoals Virginia Woolf en Rudyard Kipling. 

De pen collecties van Waterman Paris

Waterman heeft verschillende pen collecties waar je uit kunt kiezen. Iedere collectie heeft eigen unieke eigenschappen. Voor de verschillende designs wordt er inspiratie gehaald uit de rijke geschiedenis van het bedrijf, maar ook zeker uit de cultuur, mode en inwoners van Parijs. Er zit altijd wel een geschikte waterman paris pen voor jou tussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *