Je vrijheid helemaal terug

Dolly Bakfiets

Niet meer opgesloten in het verkeer, maar alle vrijheid met een Dolly Bakfiets. De kinderen naar school brengen is een fluitje van een cent, omdat de bakfiets zeer wendbaar is kun je met gemak door het stadsverkeer heen rijden. Smalle fietspaden en bochten vormen geen belemmering, handig als je met een bak vol boodschappen naar huis aan het fietsen bent. Het trendy model zorgt ervoor dat de vooroordelen van een bakfiets met Dolly helemaal verdwenen zijn, geen lompe bak maar een elegant en mooi model.

Dolly Bakfiets
Strasbourg: Beautiful children cargo bike parked on the street. The cargobike made by Amsterdamer is a transport bicycle that’s user friendly and ensures absolute cycling pleasure, has a low instep and the centre of gravity is close to the ground. The Amsterdamer is extremely manoeuvrable, convenient and light steering.

In een oogopslag zie je de kwaliteiten al

Wanneer je de Dolly Bakfiets ziet rijden weet je direct dat je te maken met een bakfiets van hoge kwaliteit. Niet alleen de bak maar ieder onderdeel straalt dat uit, het ontwerp en het gemak waarmee iemand ermee fietst. De ruimte tussen het zadel en het stuur is zo ruim gemaakt dat je comfortabel en eenvoudig met de bakfiets kunt fietsen. In combinatie met het brede stuur weet je zeker dat je overal lekker kunt fietsen. Ook in het weekend als je een rit aan het maken bent met de kinderen in de bak.

Dolly Bakfiets
Transport bicycle with big cargo box

Niet te koop in de winkel

Om exclusieve service te blijven garanderen is de Dolly Bakfiets niet te koop in de winkel. Heb je interesse in een bakfiets dan kun je via de website in contact komen, je geeft aan welk model je interesse naar uitgaat. Dolly komt dan bij jou aan huis om je de bakfiets te laten ervaren, natuurlijk kun je een proefrit maken of kijken of de fiets flexibel genoeg is voor in je tuin te komen. Deze unieke service wordt ook gehanteerd bij reparatie en een servicebeurt.