Je buitenkeuken is compleet met het OFYR butcher block

OFYR butcher block

Een buitenkeuken is heerlijk om te hebben. Als je graag gerechten op de BBQ gooit maar ook graag buiten wil koken en voorbereiden dan moet je echt een OFYR butcher block hebben. Een butcher block moet elke handige kok in de tuin hebben om lekker voor te kunnen bereiden in de open lucht.

Compact

Buiten zitten

Het weer laat steeds meer toe dat we ook in Nederland hele dagen buiten zitten en buiten eten. Waarom zou je dan niet ook buiten koken? Buiten koken geeft je een echt zomers gevoel, alsof je op een camping bent. Op de camping kook je immers ook meestal buiten en dat geeft een mens een heel ontspannen gevoel. Met een butcher block heb je de perfecte plek om die BBQ met al je vrienden voor te bereiden. Want daar gaat altijd best wat tijd in zitten.

Barbecueën

Wat is een butcher block?

Binnen heb je een aanrecht nodig om te kunnen koken. Dat aanrecht kun je niet zomaar naar buiten verplaatsen zonder de hele keuken los te trekken. Je kunt natuurlijk wel een normale tafel buiten zetten maar is deze wel bestendig aan het weer? Een butcher block van OFYR is een betere optie. Deze speciale tafels en opslag voor buiten maken het voor jou mogelijk om te koken in elk hoekje van je tuin. Bovendien kun je er spullen in opslaan zoals hout maar ook kolen die je nodig hebt voor het bakken.