Geef een saunabon!

saunabon

Een bezoek brengen aan de sauna is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel mensen vinden het nog lastig om zonder badkleding het water te betreden. Toch is dit een van de fijnste momenten aangezien je hierdoor volledig kunt ontspannen. Jouw lichaam komt zonder kleding juist meer tot rust! Om mensen hiermee over de welbekende drempel te trekken kun je ervoor kiezen om een saunabon cadeau te geven. Hoe mooi zou dit zijn om te krijgen én te geven?

saunabon

De Thermen biedt de mogelijkheid om voldoende ontspanning te beleven. Niet alleen de baden zijn een plezier om in te genieten. Maar ook de behandelingen die zij bieden is zeer aangenaam. In deze tijden is het dan wel beperkt. Dat komt vanwege het Convid-19 virus welke helaas nog steeds heerst. Hierdoor heeft het kabinet besloten om een maximaal aantal mensen toe te laten. Plus de behandelingen zullen op een zeer veilige manier worden uitgevoerd. Maar dat wilt natuurlijk niet zeggen dat je hierdoor niet kunt ontspannen! Sterker nog, de Thermen zorgt hier maar al te graag voor.

saunabon

Tot rust komen lastig?

De hedendaagse dingen wat gedaan moet worden zorgt niet voor ontspanning. Sterker nog, je bent er maar druk mee en dat zou niet snel veranderen. Hierdoor is het enorm belangrijk om ervoor te zorgen dat je zelf zorgt voor deze rust. Reserveer een bezoek aan de Thermen en ondervindt hier de rust. Met een saunabon kun je nog aangenamer genieten!

Als je op de website van de Thermen kijkt, dan vind je diverse arrangementen welke je meteen kunt reserveren. Als je een toegang gaat reserveren, dan wordt je of gebeld voor akkoord. Of ze sturen je een bericht terug voor bevestiging. Ondanks het virus kun je enorm veel genieten van de rust en de ruimte om je heen!