Eenvoudig reclame maken

stickers drukken

Je weet vast nog wel als er vroeger uitverkoop was dan werd dat groot met verf op de ramen geschreven. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van stickers op de ramen, stickers drukken is ideaal voor een tijdelijke uiting voor een reclameboodschap of een ander evenement. Maak je eigen sticker op maat, in de gewenste kleuren die jij mooi vindt en past bij de boodschap. Bij het aanbod kun je precies kijken welke sticker je nodig hebt. 

Diverse mogelijkheden

Stickers voor buiten

Wanneer je een afbeelding of uiting buiten aan wil geven dan is dit ook mogelijk met stickers bedrukken. De stickerkoning heeft namelijk stickers die je ook buiten aan kunt brengen, en kunt voorzien van je eigen teksten en afbeeldingen. Deze stickers zijn UV bestendig zodat ze niet verkleuren als ze langere tijd in de zon hangen. Opvallend is de lange levensduur en de krasvastheid van de stickers. Voor deze stickers wordt apart een offerte op maat gemaakt. 

Verschillende afmetingen

Reclame op de vloer

Wanneer je denkt aan stickers drukken denk je niet direct aan stickers voor op de vloer. Toch is het een zeer effectieve manier om een boodschap over te brengen, hoeveel mensen kijken tijdens het lopen niet naar beneden? De stickers worden uitgevoerd in een soort antislip, hierbij is er dus geen kans dat mensen uitglijden over de sticker. Aan de veiligheid bij het vervaardigen van de sticker is dus ook zeker gedacht. Vloerstickers zijn alleen geschikt voor vloeren die zijn afgewerkt, bijvoorbeeld plavuizen en niet op asfalt of stenen tegels.