Een vibrator kopen? Dit moet je weten

vibrator kopen

Er zijn talloze seksspeeltjes om uit te kiezen die jouw seksleven nog spannender kunnen maken. Of je ze nu gebruikt met jezelf, je partner of meerdere personen: het kan altijd een leuke toevoeging zijn. Ook een vibrator kopen doe je om samen van te genieten.

vibrator kopen

Vibrator voor jezelf

Een vibrator is toch bedoeld om zelf van te genieten? Dat klopt, in eerste instantie is een vibrator uitgevonden om mee te masturberen door vrouwen. Daar kun je het speeltje ook prima voor gebruiken. Maar dat betekent niet dat je hem niet ook samen kunt gebruiken. Een vibrator kun je namelijk gebruiken om je partner te verwennen. Het kan dienen als voorspel dat je samen met de virbator aan de slag gaat. Het is dus best een veelzijdig apparaat waar je alleen en samen plezier aan beleeft. 

vibrator kopen

Welke vibrator

Welke vibrator bij jou of je partner past is een heel persoonlijke keuze. Het is wel goed om te realiseren dat er best veel soorten zijn om uit te kiezen. Sommigen zijn heel groot, anderen wat meer bescheiden. Bovendien hebben sommige een aantal standen waar er ook vibrators zijn die maar een enkele stand hebben. Daarmee kun je dus niet de intensiteit zelf bepalen. Je hebt ze in de vorm van een pennis maar in tegenstelling tot de dildo zijn er bij de vibrator ook een hoop andere kleuren en vormen om uit te kiezen. Sommigen zijn bijvoorbeeld bedoeld om te G-spot te stimuleren. Dat is ook leuk om samen te doen.