Een nieuw leven door een hoortoestel

onzichtbaar hoortoestel

Gelukkig hebben ook hoortoestellen de afgelopen jaren een nieuw leven gekregen, waar je voorheen direct werd herkend als je wat minder hoorde is dit tegenwoordig niet meer nodig. Voor iedere gebruiker is er een geschikt onzichtbaar hoortoestel op de markt, deze kunnen verschillen in functie, model, stijl en de mate om te horen. Hoor je middelmatig of heb je ernstig gehoorverlies, Phonak heeft de perfecte oplossing die bij jou past. Wat je ook doet en waar ook, een geschikt model is er altijd.

Beter horen

Regel zelf eenvoudig het volume

De techniek is ook meegegroeid met de tijd, het is niet meer nodig om aan je onzichtbaar hoortoestel het volume aan te passen. Dit kun je vandaag de dag doen met een app op je smartphone. Je snapt dat dit geweldig is omdat niemand dit door heeft, waar je ook bent met een druk op de knop stel je het gewenste volume in. Zelfs in gehorige ruimten zijn er mogelijkheden met extra accessoires om perfect te horen. Hoorapparaten van Phonak zijn er om altijd en overal goed te kunnen horen.

Gewenste volume

Hoortoestel die echt niet te zien is

Wil je een onzichtbaar hoortoestel die echt niet te zien is en toch al je dagelijkse activiteiten kunnen doen? Met Phonak komt je droom uit, een toestel wat niet is te zien, wel alle functionaliteiten heeft van een toestel waarvan je alleen maar kunt dromen. Slapen, douchen of wat je ook verder doet, het toestel hoef je niet meer uit te doen. Geniet maandenlang van je toestel, alleen als de batterij leeg is hoef je het toestel uit te doen. Beter en mooier is niet mogelijk met een hoortoestel.