E-liquid kopen

E-liquid kopen? Dit moet je weten

Er is werkelijk niets meer dat je niet online kunt kopen. Best handig, vooral als je de deur niet uit wil. Je moet echter wel goed je research doen om te voorkomen dat je het verkeerde product koopt. Wil je E-liquid kopen? Dat kan ook online, maar eerst moet je meer weten.

Wat is E-liquid?

E-liquid kopen

E-liquid, ook wel E-juice genoemd, is een vloeistof die gebruikt wordt om een e-sigaret mee te vullen. De vloeistof wordt met een verdampsysteem in de tank van een elektrische sigaret verdampt. Hierna kan de gebruiker van de e-sigaret deze damp inhaleren. Op de markt vind je veel verschillende E-liquids. Alle E-liquids hebben een eigen smaak, kracht en kwaliteit. De vloeistof voor de e-sigaret is vaak verkrijgbaar in één of twee vormen. De liquid is verkrijgbaar in een fles om het vloeistofreservoir bij te vullen of in een voorgevulde cartridge die men weggooit wanneer de liquid op is. E-liquid bestaat uit verschillende bestanddelen. 

Nicotine en smaakjes

E-liquid kopen

Sommige E-liquids bevatten een smaakje of een beetje nicotine. Het nicotinegehalte in E-liquid is lager dan in traditionele tabak. Dit komt door de schadelijke hulpstoffen die in tabak zitten. Als je de elektrische sigaret gebruikt om te stoppen met roken dan is het een optie om het nicotinegehalte af te bouwen. Er zijn ook E-liquids zonder nicotine maar die wel een smaakje bevatten. Sommige mensen vinden dat lekker en roken daarom alleen dat, zonder nicotine. Je hebt traditionele smaken zoals vanille en appel maar er zijn ook heel vreemde smaken te koop.