De populariteit van E-choppers in drie feiten

E-choppers

Wist je dat elektrisch rijden helemaal hip is? En wist je dat je daarvoor helemaal niet altijd een peperdure elektrische auto hoeft te kopen? Sterker nog, liever niet! E-choppers zijn de oplossing van de toekomst voor iedereen die elektrisch wil rijden maar niet zo’n onbetaalbare grote auto wil hebben.

Duurzaam

Wat is een E-chopper?

E-choppers zijn elektrische motoren of scooters. Ze gaan niet heel hard, vrijwel altijd onder de 30 kilometer per uur. Dat is echter hard genoeg als je alleen boodschappen ermee wil doen of bijvoorbeeld de natuur wil ontdekken. E-choppers zijn veel goedkoper dan elektrische auto’s maar zijn veel beter voor het milieu, net als elektrisch rijden. Alleen dan nog beter, want de productie van E-choppers is duurzamer en beter voor de wereld.

Voordelen van E-choppers

Er zijn een aantal voor de hand liggende en minder voor de hand liggende voordelen van E-choppers:

  • ze zijn elektrisch en dus duurzaam
  • ze gaan hard genoeg om als vervanging van je boodschappenautotje te dienen
  • ze zien er heel gaaf uit
Elektrisch

Het uiterlijk van de E-choppers

Ze zien er uit als choppers. Je weet wel, die Harley Davidson motoren die je vaak in Amerikaanse films ziet. Soms zie je ze ook hier op de weg. De E-choppers zijn ontworpen met dat model in het achterhoofd. Daarom zien ze er erg tof uit. Met een E-chopper hoef jij niet bang te zijn dat je voor gek staat als je door de stad rijdt. Sterker nog: mensen zullen hartstikke jaloers op je zijn.