DAD Sneakers

Trendy en goed gebouwde Dad sneakers

Modetrends komen en gaan zo snel dat het moeilijk kan zijn om bij te blijven, maar een trend die lijkt te blijven, zijn Dad sneakers. Het is een van de vele jaren 90-items die terugkomen, want de mode uit de jaren 90 is terug hot!

Hoe zien ze er uit?

Het grootste kenmerk is de dikke zool. Hierdoor krijg je extra lengte. Ze lijken op de schoenen die je vader vroeger droeg, maar dan wel met een goed comfort. Het lijkt erop dat discreet met deze nieuwe trend geen optie is. Hoe feller, brutaler en grover de schoenen, hoe modieuzer.

Waarom zijn ze populair?

Net als veel andere modetrends, kwamen Dad snaekers terug op Instagram. Steeds meer influencers begonnen deze excentrieke maar oh zo comfortabele schoenen te dragen, en veroorzaakten een sneeuwbaleffectieve modetrend.

En om de verspreiding van deze gewaagde nieuwe schoenenopties te bevorderen, zijn topmerken zoals Nike, Louis Vuitton en Miss Selfridge begonnen met het uitbrengen van hun eigen top-of-the-range Dad sneakers.

Dus deze retroschoenen zijn officieel populair geworden, en het ziet er niet naar uit dat deze trend binnenkort ergens heen gaat. Hoewel er veel haters zijn, lijken mensen ze te proberen en ze nooit meer uit te willen doen! Ze zijn gewoon zo comfortabel.

Wat te dragen met deze sneakers?

Dus als je erover denkt om een ​​paar van deze bizarre nieuwe Sneakers voor jezelf te pakken, vraag je je misschien af ​​’maar waar draag ik ze mee ?!’ Het antwoord is letterlijk alles.

Hoewel je normaal gesproken geen sneakers bij een jurk of pak draagt, lijkt het erop dat hoe schandaliger je schoenen eruit zien, hoe trendyer. Er zijn beroemdheden en influencers die elegante jurken dragen met dikke en niet passende “papa-schoenen”, en hun fans vinden het geweldig.

Misschien is dat de reden waarom deze trend zo terugkomt. Mensen houden ervan dat ze zich geen zorgen hoeven te maken of hun schoenen wel of niet bij hun outfit passen. Hoe meer mismatch, hoe beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *