Capsules van Equilac

Equilac

Een mooie huid, wie wilt dat nu niet? Er zijn verschillende middelen en manieren om je huid mooi te houden. Hierbij kun je denken crèmes of het scrubben van je huid. Alleen werken deze manieren op de bovenkant van je huid, waarbij de oorzaak vaak wat dieper ligt. Daarentegen zijn niet alle middeltjes even goed voor het milieu. Maar wat kun je dan proberen? Als je nieuwsgierig bent naar een 100% natuurlijk product, lees dan verder. Equilac heeft namelijk een oplossing.

Gevoelige huid

Equilac biedt je een mogelijkheid

De capsules van Equilac bevat namelijk uit paardenmelk. Dit neemt namelijk een aantal voordelen met zich mee. Ten eerste is het volledig natuurlijk. De samenstelling is vergelijkbaar met die van moedermelk. Het eiwit gehalte is bijna het dubbele als wat in koemelk zit. Door dit hogere gehalte wordt het beter in je lichaam opgenomen. Daarom is het ook goed voor de behandelingen van verschillende gezondheidsproblemen zoals:

  • Auto-immuunziekten van de huid zoals acne en psoriasis
  • Een verzwakte immuunsysteem, spijsvertering en darmflora
  • Lichte vertoningen van de ziekte van Crohn
  • Astma en andere luchtwegaandoeningen
Natuurlijk product

Poeder en capsules

Paardenmelk, in verse of bevroren vorm, is in veel landen niet makkelijk aan te komen. Hierdoor bieden voedingssupplementen van met paardenmelkpoeder in capsules of tabletten de oplossing voor een dagelijkse inname. Het aanwezige water, wat ongeveer 91% is, wordt gedroogd door middel van vriesdrogen of sproeidrogen. Met beide processen blijft het poeder de voedingswaarde houden. Dit heeft een positieve werking voor de behandeling van huidklachten of voor mensen met een gevoelige huid.