Blog

Plafondlamp of uplight? Welk licht past beter.

Licht is een elementair onderdeel van het ontwerp van kamers en woningen. Maar de leek wordt al snel overweldigd bij het kiezen van de verschillende soorten lampen. In dit artikel geven we je tips en ideeën over wanneer plafondlampen nuttig zijn en wanneer het beter is om uplighters te gebruiken.

Een slecht verlichte ruimte maakt het ‘s avonds wonen, leven en werken onmogelijk. Het is des te belangrijker om de juiste lampen en armaturen te kiezen. Vandaag vergelijken we plafondlampen en schijnwerpers. De plafondlampen maken de start.

Plafondlampen – lampen met sterke verlichtingseigenschappen

Plafondlampen kunnen overal worden gebruikt waar ze in principe voor helderheid moeten zorgen, maar niet voor de stemming. Vierkante kamers of langere, smalle kamers zoals gangen kunnen met plafondlampen in het juiste licht worden gebracht. Toch blijven plafondlampen altijd op de achtergrond. Wil je sfeer creëren, gebruik dan ook dimmers, wand-, tafel- en leeslampen.

Wie gericht licht nodig heeft, bijvoorbeeld op kantoor, aan het bureau of in de hobbyruimte van een spoorweghobbyist, kan beter richt verlichting gebruiken. De uplighter kan precies op het punt worden gericht dat daglicht moet worden verlicht. Door het hoge lichtrendement van de uplighter zijn ze betere lampen dan plafondlampen, vooral op de werkvloer. Een individuele uitlijning en instelling zorgt voor ideale werk- en lichtomstandigheden.

Led technologie

Tijden veranderen. Vroeger werd bijvoorbeeld het nogal diffuse licht van een gloeilamp gebruikt om een ​​gezellige sfeer te creëren, tegenwoordig heeft moderne led technologie de voorkeur. Of het nu gaat om led plafondlampen , led vloerlampen  of bijvoorbeeld led hanglampen, lichtbronnen met moderne LED-technologie zijn relatief effectief, dankzij de kleine diodes zijn ze ruimtebesparend en extreem energiezuinig in vergelijking met conventionele lichtbronnen. Enkele jaren geleden werden licht diodes vooral gebruikt als expliciete statusweergave in technische apparatuur zoals televisies, digitale klokken of klokradio’s. Inmiddels zijn de led plafondverlichting en plafondverlichting aanwezig echter een integraal onderdeel van hedendaagse lichtscenario’s. Haal led plafondlampen in uw vier muren en ervaar een unieke verlichtingservaring!

Zo herken je of je burn out therapie nodig hebt

Het is je misschien niet ontgaan dat er tegenwoordig steeds meer mensen last blijken te hebben van een burn out. Dat is niet omdat het een modern verschijnsel is, maar wel omdat we steeds meer leven in een wereld die dit soort problemen aanwakkeren. Burn out therapie kan dan de oplossing zijn. De ene burn out is de andere namelijk niet en de ernst ervan verschilt dus ook. Benieuwd of jij last hebt van een burn out? Dat ontdek je zo.

Burn out Therapie

Vaak vermoeid

Misschien wel het meest voorkomende symptoom van een burn out is vermoeidheid. Het lastige is dat je niet altijd herkent dat dit door een burn out komt omdat er zoveel andere oorzaken kunnen zijn. Mensen denken al gauw dat ze waarschijnlijk gewoon te kort hebben geslapen of dat het komt door hun dieet. En hoewel die zaken kunnen meewerken, is het goed om naar de onderliggende oorzaak te kijken. Een burn out zorgt namelijk vrijwel altijd voor extreme vermoeidheid. 

Gespannen en een kort lontje

Wat ook veel voorkomt bij mensen met een burn out is dat ze behoorlijk gespannen zijn. Ze hebben een kort lontje en worden snel boos, of ze schrikken snel en worden moe van lange vergaderingen of drukke gezelschappen. Dit kan overigens ook gewoon een persoonlijkheidstrek zijn en is niks mis mee, maar als jij voorheen heel ontspannen en geduldig was maar nu niet meer, dan kan dit een verschijnsel zijn van een burn out. Let daar dus goed op.

Je hebt het gevoel dat je nooit klaar bent

Een burn out wordt vaak veroorzaakt door een combinatie van factoren maar werk is toch wel een van de grootste. Met name mensen die veel hooi op hun vork nemen zijn juist vatbaar voor burn out klachten. Het is dus zeker niet iets dat veel voorkomt bij minder harde werkers.

Leefstijl veranderen

Om even stil te blijven staan in je dagelijkse taken waaraan je je druk om maakt is het belangrijk om ook even stil te staan bij je eigen verandering in het leefstijl. Je leefstijl veranderen gaat niet altijd zo makkelijk. Hierbij moet je stappen blijven maken om zo voortgang te boeken en blijvend resultaat te behouden.  Als je er eenmaal serieus mee bezig bent en er in zit gaat dit je makkelijker van af.  

Leefstijl veranderen

Leefstijl veranderen 

Leefstijl veranderen is niet voor iedereen makkelijk gedaan. Er zijn mensen die het moeilijk vinden om afstand te moeten doen van bepaalde producten. Maar bij leefstijl gaat niet altijd om de voeding. Zo komen er ook andere dingen bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan thuis effectief bewegen en  het pakken van mentale rust. Iboya training heeft dit voor je gemakkelijker gemaakt. De programma zorgt er voor dat je alleen maar blijvend resultaat kan behalen. Dus minder eetbuien waar je eigenlijk niet van bewust bent. Dit kan je blijvend stimuleren door aan je programma aan te passen. Leefstijl veranderen is voor iedereen toegankelijk. De belangrijkste is of je hier zelf voor open sta. Want dit maakt het alleen mogelijk als je er klaar voor bent en of je het echt wilt. Zonder je eigen wil, is dit niet toepasbaar en zul je wil terugvallen in je oude patroon. De eerste stap is je mindset op een positieve setting om te schakelen. En je zult minder last ervaren en makkelijker door de stappen heen aanwaaien. 

DAD Sneakers

Trendy en goed gebouwde Dad sneakers

Modetrends komen en gaan zo snel dat het moeilijk kan zijn om bij te blijven, maar een trend die lijkt te blijven, zijn Dad sneakers. Het is een van de vele jaren 90-items die terugkomen, want de mode uit de jaren 90 is terug hot!

Hoe zien ze er uit?

Het grootste kenmerk is de dikke zool. Hierdoor krijg je extra lengte. Ze lijken op de schoenen die je vader vroeger droeg, maar dan wel met een goed comfort. Het lijkt erop dat discreet met deze nieuwe trend geen optie is. Hoe feller, brutaler en grover de schoenen, hoe modieuzer.

Waarom zijn ze populair?

Net als veel andere modetrends, kwamen Dad snaekers terug op Instagram. Steeds meer influencers begonnen deze excentrieke maar oh zo comfortabele schoenen te dragen, en veroorzaakten een sneeuwbaleffectieve modetrend.

En om de verspreiding van deze gewaagde nieuwe schoenenopties te bevorderen, zijn topmerken zoals Nike, Louis Vuitton en Miss Selfridge begonnen met het uitbrengen van hun eigen top-of-the-range Dad sneakers.

Dus deze retroschoenen zijn officieel populair geworden, en het ziet er niet naar uit dat deze trend binnenkort ergens heen gaat. Hoewel er veel haters zijn, lijken mensen ze te proberen en ze nooit meer uit te willen doen! Ze zijn gewoon zo comfortabel.

Wat te dragen met deze sneakers?

Dus als je erover denkt om een ​​paar van deze bizarre nieuwe Sneakers voor jezelf te pakken, vraag je je misschien af ​​’maar waar draag ik ze mee ?!’ Het antwoord is letterlijk alles.

Hoewel je normaal gesproken geen sneakers bij een jurk of pak draagt, lijkt het erop dat hoe schandaliger je schoenen eruit zien, hoe trendyer. Er zijn beroemdheden en influencers die elegante jurken dragen met dikke en niet passende “papa-schoenen”, en hun fans vinden het geweldig.

Misschien is dat de reden waarom deze trend zo terugkomt. Mensen houden ervan dat ze zich geen zorgen hoeven te maken of hun schoenen wel of niet bij hun outfit passen. Hoe meer mismatch, hoe beter!

Bestel hier jouw iPhone 12 Pro case!

Jouw mobiele telefoon met een hoesje is niet alleen verstandig. Ook kan het je behoorlijk wat geld besparen wanneer jij per ongeluk jouw telefoon laat vallen. Een hoesje zorgt er als het ware voor dat het beeldscherm en de cover wordt beschermd tegen krassen of zelfs barsten! Zo heb je bijvoorbeeld een iPhone 12 Pro case beschikbaar. Logischerwijs is deze speciaal geschikt voor de iphone 12 Pro. De afmeting van het hoesje past precies om de telefoon. Alleen hierdoor is jouw mobiele telefoon optimaal beschermd tegen slag- of stoot.

sbsupply

Diverse kleuren verkrijgbaar

Een iPhone is vrijwel helemaal gemaakt van glas. Dit betekent dan ook meteen dat bescherming noodzakelijk is! Echter kan je deze telefoon in diverse kleuren krijgen. Dan wil jij het toch laten zien dat jij die kleur hebt? Kies dan voor een transparant hoesje! Ook een complete cover kan je bestellen. Het ligt er maar net aan waar jouw voorkeur naar gaat! Neem maar eens een kijkje in het assortiment van SB Supply. Hier vind je overigens niet alleen voor de 12 een hoesje, maar voor vrijwel iedere telefoon! Shoppen is nog nooit zo gemakkelijk geweest als nu! Jij vult in waar je naar op zoek bent op de bovenstaande website en vervolgens kan je de bestelling afronden. Eenvoudiger zal je het niet krijgen! 

Personal training Amsterdam-West zorgt voor sportiviteit

Ben je er helemaal klaar mee dat je nog steeds een gewicht hebt boven de honderd kilogram en ben je op zoek naar manier om toch weer meer energie te krijgen en om eindelijk weer eens een dagje naar de stad vol te houden en woon je in de omgeving van Amsterdam-West. Dan weet Bootcamp Tai er wel raad mee, dat is de personal training Amsterdam-West en die helpt je graag om op gezondere voet te gaan leven. Stel je eens voor dat je na een flink dagje werken helemaal uitgeput op de bank zit terwijl de rest van het gezin gaat sporten en allerlei andere dingen gaan doen na hun werk nog. Voor jou wordt het dat allemaal niet en jij blijft achter aangezien je energie helemaal vergaan is. Dit is natuurlijk niet fijn en daarom ben je toch liever een manier vinden om meer energie te krijgen en te gaan sporten.

Bootcamp Tai

Ook inclusief voedingsadvies zit er bij

Niets is fijner voor je als je 1 op 1 bezig kan zijn om vervolgens jouw achterstallige kilo’s weg te werken. Daarmee wil je eigenlijk ervoor zorgen dat je meer energie haalt uit de dag en daarmee wil je ook ervoor zorgen dat je weer een gezonder postuur krijgt. Daarbij kan de personal training Amsterdam-West, genaamd Bootcamp Tai jou een handje in helpen door een 1 op 1 training van een uur te geven waarin je jouw persoonlijke doelen weet te halen.

Van klein bedrijf naar de top

In 1989 opgericht en in korte tijd is ASUS naar de absolute top geschoten, op technologisch gebied met 15.000 medewerkers een wereldleider op de markt. Klein begonnen met een paar vrienden met maar een droom, een eigen bedrijfje starten op technologisch gebied. Een jaar later werd het eerste moederbord op de markt gebracht, het derde moederbord werd een enorm succes in heel de wereld. Taiwan stond direct op de kaart als een van het beste IT centrum in de wereld. 

ASUS

Hoofdproduct

De moederborden van ASUS zijn ook de hoofdproducten gebleven, dit heeft geleid in 1992 tot een samenwerking met Intell. Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat er betere kwaliteit geleverd kon worden, niet veel later kwam het eerste intel pentium moederbord op de markt. Naast moederborden zijn er ook accessoires van het merk te koop om je computer te personaliseren. Bij Azerty.nl kun je ook laptops kopen van het merk, verschillende series zijn verkrijgbaar zodat iedere gebruiker kan genieten van de uitstekende kwaliteit.

ASUS

Voor iedere taak een geschikte monitor

Met de monitoren van ASUS zit het ook wel snor, wat je ook wilt doen je vindt altijd wel een geschikte monitor voor je werkzaamheden. of je nu op zakelijk gebied een monitor nodig hebt, of voor het gamen die snel moet kunnen verversen. Het draagbare scherm voor je laptop is wel van topniveau, altijd je scherm bij je waar je ook wilt werken. Door middel van een USB kabel kun je dit scherm aansluiten op elke laptop, het scherm is tevens in touchscreen uitgevoerd.

Investeren, juist nu!

Veel mensen kijken je verbaast aan je begint over investeren deze dagen. Ze claimen graag dat het niet het juiste klimaat ervoor is. Ik zeg dat het juist wel werkt, juist nu! De rede dat ik dat denk? Een woord: hypotheekrente. Deze is in de afgelopen jaren niet zo laag geweest. Dit heeft voor veel mensen een gigantisch voordeel, want ze kunnen tegen een zeer lage rente een lening afsluiten voor een woning. Dat is natuurlijk nuttig voor mensen die net op de markt komen, maar niet alleen starters kunnen profiteren van deze geweldige deal, u ook! Mocht u geld te makken hebben dan zou ik juist zeggen: investeer die handel. Veel mensen laten het op de bank staan, maar daar verdien je op de lange termijn niets mee. De kans dat de hypotheekrente nog lager wordt stijgt vervolgens alleen maar, dus als u nu nog niet wil beslissen dan kan u ook kijken hoe de markt er over een paar jaar voorstaat.

Hoezo lage hypotheekrente?

U vraagt zich vast af hoe het kan dat de hypotheekrente zo laag is. De voornaamste reden erachter is de economische moeilijke tijden waar we als wereld voor staan. Door de financiele cirisis in 2008 moesten de wereldbanken afspraken maken over hoe ze de koopkracht weer een zwengel konden geven. Een veelgebruikte tactiek hiervoor is het omlaag brengen van de rente die mensen kunnen afsluiten op leningen. Dit zorgt ervoor dat mensen eerder geneigd zijn om vreemd vermogen te lenen en te gebruiken voor een investering. Door de huidige omstandigheden kan deze rente alleen maar verder dalen, daarom adviseer ik u om eerst te kijken of dit gebeurt. Een slecht economisch klimaat hoeft niet per se te betekenen dat u het ook financieel slecht moet doen. Investeren kan immers altijd, de keuze wanneer u het doet bepaald of het een slimme zet is of niet.

Beste rente

Dus, stel dat u zoiets heeft van: ik ga investeren en daarvoor moet ik een lening afsluiten bij een bank of andere vermogen houdende instantie. De volgende vraag is, waar vind ik de beste? Een veelgebruikte hypotheek is de hypotheekrente 10 jaar vast. Deze hypotheek betaalt u het genoemde rentepercentage over de komende 10 jaar. Dus mocht deze weer omhoog gaan dan hebt u geluk, want het tarief staat vast! Op vergelijkingssites zoals hypotheekrente.nl kan u vergelijken welke banken de laagste rentepercentages aanbieden zodat u zorgvuldig een keuze kan maken. 

Stone Island zomerjas

Het merk Stone Island

Stone Island is een bedrijf dat kleding produceert en verkoopt. Het bedrijf is Italiaans en opgericht in 1982. Het logo van Stone Island ie een kompas met aan beide kanten de naam van het merk. Stone Island heeft een immens groot aanbod voor zowel mannen als vrouwen! De kleding van het merk is voor zowel jong als oud. Stone Island maakt gebruik van goede stoffen en biedt unieke jassen aan. Een voorbeeld hiervan is de jas met techno fibers. Dit is materiaal dat verandert van kleur, wanneer de temperatuur in de omgeving verandert. Ook biedt Stone Island waterafstotende jassen aan.

Stone Island zomerjassen voor dames

Stone Island heeft een riant aanbod aan zomerjassen voor vrouwen. Er zijn winterjassen in allerlei verschillende prijscategorieën. Voorbeelden van soorten zomerjassen voor dames die Stone Island verkoopt zijn bomberjackets en donsjassen. De zomerjassen van het merk zijn verkrijgbaar in verscheidene kleuren. De creativiteit en de het gebruik van speciale stoffen maakt Stone Island een uniek merk.

Stone Island zomerjassen voor heren

Ook voor heren heeft Stone Island een enorm aanbod aan zomerjassen. Er zijn verschillende pasvormen met verschillende kleuren te verkrijgen. Voorbeelden van Stone Island zomerjassen voor heren zijn de softshell jacket en de outerwear jacket. Stone Island komt elk seizoen met nieuwe modellen en kleuren. Een groot voordeel van de jassen is, zoals net al genoemd, het feit dat de jassen altijd waterdicht zijn. De waterdichte jassen van Stone Island zijn ook gemaakt van een ademende stof. Deze stof gaat het zweten tegen. De jassen van het Italiaanse merk zijn in de meeste gevallen sluitbaar door middel van een rits.

Als je nog op zoek bent naar een goede zomerjas, zijn de jassen van Stone Island dus een goede optie! De zomerjassen van het Italiaanse merk voor dames en voor heren zijn verkrijgbaar op verschillende sites.

Kickboksen Den Bosch is voor meerdere doelen geschikt

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het aannemen van een gezonde levensstijl. Dit doen zij bijvoorbeeld om zich zo goed mogelijk te voelen, zowel fysiek als mentaal. Als je je beter wilt voelen door een gezonde levensstijl, is het van belang om een aantal slechte patronen te doorbreken. Zo is het van belang om eens te kijken naar je huidige eetpatroon. Daarnaast kun je eens kijken naar de hoeveelheid beweging die je op dit moment hebt. Ga je bijvoorbeeld dagelijks naar de sportschool, of sport je op dit moment bijna niet? In beide gevallen kan het verstandig zijn om het kickboksen eens uit te proberen. Het voordeel van kickboksen Den Bosch is dat je werkt aan je uithoudingsvermogen en hierdoor de kwaliteit van leven zeker toeneemt. 

Kickboksen Den Bosch
Kick

Werken aan je uithoudingsvermogen

Als je van plan bent om binnenkort eens te gaan kijken of kickboksen iets voor je is, is het van belang om goed te kijken naar de mogelijkheden van de sport. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om 1 op 1 les te krijgen. Daarnaast vinden sommige mensen het prettiger om in groepsverband te trainen. Echter, zorg ervoor dat je een manier kiest die het best bij jouw situatie past. Hierdoor zal je merken dat je consistent blijft en je uithoudingsvermogen zal verbeteren. 

Kickbokser

Zelfverdediging dankzij kickboksen Den Bosch

Naast dat je kunt werken aan je uithoudingsvermogen en je hierdoor meer calorieën verbrand, kun je natuurlijk ook werken aan je zelfverdediging. Sinds een aantal jaar vinden steeds meer mensen het prettig om zichzelf op een juiste manier te kunnen verdedigen, bijvoorbeeld als een vervelende situatie zich voordoet. Daarnaast zorgt het kickboksen Den Bosch er ook voor dat je je zelfverzekerder voelt. Hierdoor zal je je mentaal ook direct veel beter voelen.