Bekijk hier de Seiko horloge heren!

seiko horloge heren

Eigenlijk zijn de mannen onder ons dé trendsetters op het gebied van horloges. Vroeger had je de bekende zakhorloges en tegenwoordig zoeken ze graag iets moderner. Bekijk dan eens de Seiko horloge heren! Stoer, robuust en uniek in zijn vorm. Bovendien zijn de meeste horloges waterdicht en dat is altijd mooi meegenomen. Zo hoef je niet iedere dag tijdens het zwemmen of douchen alles af te doen.

Groot aanbod

Ruim assortiment en een aantrekkelijke prijs!

Bij Watch2day vind je niet alleen de beste prijs. Ook een ruim assortiment waar voor iedereen vast en zeker iets leuks tussen te vinden is. Ga jij graag voor een leren exemplaar of hou je het bij titanium of edelstaal? Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is verkrijgbaar bij Watch2day!

Grote collectie

Zie ook eens de Giorgio Fedon 1919 Timeless VI Automatic

De Giorgio Fedon is niet alleen geschikt voor iedere man. Het is een krachtig horloge welke lichtgewicht is en waterdicht. Van oorsprong uit Japan, maar dat zijn alle uurwerken van Seiko! Zo is deze horloge gebold met mineraalglas en voorzien Saffier coating. Uiteraard voorzien van Seiko Sll uurwerk die ook nog eens automatisch is! De aanbiedingen op de website van Watch2day staan er maximaal 24 uur op. Dus ben jij opzoek naar een geschikt horloge en wil je hier niet te veel voor betalen? Houdt deze website goed in de gaten!